Brug Google Play med Wear OS

Du kan bruge din telefon eller computer til at installere apps og indhold på andre enheder, f.eks. dit ur eller din bil.

Du kan også hente apps og spil til dit Wear OS-ur i Google Play Butik.

Tip! Dit ur skal have Wear OS 2 eller en nyere version for at bruge apps fra Play Butik. Se, hvilken version der er installeret på dit ur.

Hent apps til dit ur

1. Tryk på afbryderknappen på dit ur for at vække din enhed.
  2. Tryk på afbryderknappen igen for at åbne menuen med apps.
  3. Rul ned, og tryk på Google Play Butik Google Play.
  4. Find en app:
    • Du kan finde apps ved at rulle ned til populære appkategorier som Udvalgte apps, Registrer dine aktiviteter og Urskiver på din telefon. Tryk på en kategori for at se relaterede apps.
    • Du kan søge efter en ny app ved at trykke på Søg Søg. Hvis du vil indtale din søgeforespørgsel, skal du trykke på Indtal Microphone. Hvis du vil indtaste din søgning, skal du trykke på Tastatur Tastatur.
  5. Tryk på appen, og følg vejledningen på skærmen for at hente appen.
Hent apps til dit ur via en computer

Søg efter apps

1. Gå til Wear OS-sektionen i Play Butik.
  2. Gennemse eller søg efter apps.
  3. Vælg en vare.
  4. Klik på Installer (hvis varen fås uden beregning) eller på varens pris.
  5. Gå til "Vælg en enhed", og vælg din Wear OS-enhed. Klik derefter på Installer. Tip! Du skal muligvis klikke på menupilen Nedadvendt pil.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre transaktionen og hente appen.

Søg efter apps

Du kan også søge efter bestemte apps på play.google.com/store.

Tip! Du kan ikke regne med, at alle de apps, der er tilgængelige til Android-telefoner, også er tilgængelige til Wear OS-ure. Hvis du ikke kan se muligheden for at installere appen på dit ur, er det sandsynligvis, fordi appen ikke er kompatibel med Wear OS.

Hent apps til dit ur via din Android-telefon

Når du installerer en app, der er kompatibel med Wear OS, på din telefon, kan du også installere den på dit ur.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din telefon.
  2. Installer en app på din telefon, som også fungerer på Wear OS.
  3. Når den er installeret, skal du tjekke dit ur. Du skulle nu kunne se en notifikation om appen.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at installere appen på dit ur.

Du kan bruge dit ur til at finde alle de apps, du har på din telefon, som også fungerer på dit ur. Følg vejledningen under "Hent apps til dit ur" ovenfor, og kig efter kategorien "Apps på din telefon".

Fjern apps fra dit ur

Du kan fjerne apps fra dit ur via menuen med urets indstillinger.

Almindelige spørgsmål om brug af Google Play på en Wear OS-enhed

Hvilke apps fra Google Play kan jeg bruge på mit ur?

Du kan ikke regne med, at alle de apps, der fungerer på Android-telefoner, også fungerer på Wear OS-enheder.

• Alle de apps, der vises, når du gennemser eller søger efter apps på din Wear OS-enhed, er kompatible med Wear OS.
  • Når du bruger Google Play på nettet, er det ikke alle de viste apps, som fungerer på dit ur. Alle apps i Wear OS-sektionen i Play Butik vil dog fungere. Hvis du forsøger at installere en app fra nettet, og du ikke kan se muligheden for at installere appen på dit ur, skyldes det sandsynligvis, at appen ikke er kompatibel med Wear OS.

Hvordan bruger jeg en anden konto til at downloade apps?

Sådan bruger du en anden konto:

1. Tryk på afbryderknappen for at vække din enhed.
  2. Tryk på afbryderknappen igen for at åbne menuen med apps.
  3. Rul ned, og tryk på Google Play Butik Google Play.
  4. Stryg sidemenuen ned fra toppen af skærmen.
  5. Tryk på din konto Personer.
  6. Tryk på en anden konto for at skifte.

Problemer med min pinkode

Du kan bruge pinkoden til din Google-konto til at købe indhold på dit ur. Hvis du ikke allerede har en, bliver du bedt om at konfigurere en, når du foretager dit første køb via Wear OS. Du skal muligvis gennemføre dele af denne konfiguration på din mobilenhed.

Hvis det er nødvendigt, kan du ændre pinkoden til din Google-konto.

Hvornår du har brug for din pinkode

Du vælger selv, hvor ofte du vil indtaste din pinkode, første gang du køber noget. Hvis du vil ændre din indstilling, kan du gøre det via menuen Indstillinger:

1. Åbn Google Play Butik Google Play på dit ur.
  2. Gå til dine indstillinger for Play Butik Indstillinger.
  3. Tryk på Anmod om pinkode ved køb.
  4. Tryk på den indstilling, du vil bruge.

Løs problemer med en app, der ikke fungerer

Hvis en app ikke fungerer korrekt, kan du prøve at løse problemer med apps.

Brug Play Butik til Wear OS med en iPhone

Hvis du bruger en iPhone eller iPad, skal dit ur og din telefon have Wi-Fi-forbindelse for at kunne bruge Play Butik. Det er ikke alle apps, der er tilgængelige for iPhone- og iPad-brugere.