COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Pikasovelluslinkkien avaamisvalinnat

Voit muuttaa asetuksia niin, että pikasovellukset ja verkkosivustot avataan klikkaamalla linkkejä. Jos laitat Päivitä verkkolinkit ‑asetuksen päälle ja klikkaat tiettyjä linkkejä, pikasovellus voidaan avata ja joitakin sen ominaisuuksia käyttää ilman sovelluksen täysversion asentamista. Jos asetus ei ole päällä, linkki avataan verkkosivustolla. Lue lisää pikasovelluksista.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Google Playn pikasovellukset.
  4. Ota Päivitä verkkolinkit käyttöön tai poista se käytöstä.

Vaikka asetus ei olisi käytössä, voit aina kokeilla pikasovelluksia klikkaamalla linkkejä, joiden yhteydessä on Google Play ‑maininta.

Vinkki: Jos Google Playn pikasovellukset ‑vaihtoehtoa ei löydy asetuksista, ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä laitetyypillä.

Lue lisää pikasovelluksista

Kun klikkaat sovellukseen johtavaa linkkiä hakutuloksissa, sähköpostissa, mainoksessa tai muualla, voit kokeilla joitain sovelluksia ennen asentamista Google Playn pikasovelluksina. Pikasovelluksissa voit käyttää joitain sovelluksen ominaisuuksia ilman sen asentamista.