Pikasovelluslinkkien avaamisvalinnat

Voit muuttaa asetuksia niin, että pikasovellukset ja verkkosivustot avataan klikkaamalla linkkejä. Jos otat Päivitä verkkolinkit ‑asetuksen käyttöön ja klikkaat tiettyjä linkkejä, pikasovellus voidaan avata ja joitakin sen ominaisuuksia käyttää ilman sovelluksen täysversion asentamista. Jos asetus ei ole käytössä, linkit avautuvat verkkosivustolla. Lue lisää pikasovelluksista.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Google Playn pikasovellukset.
  4. Ota Päivitä verkkolinkit käyttöön tai poista se käytöstä.

Vaikka asetus ei olisi käytössä, voit aina kokeilla pikasovelluksia klikkaamalla linkkejä, joiden yhteydessä on Google Play ‑maininta.

Huom. Jos Google Playn pikasovellukset ‑vaihtoehtoa ei näy, ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä laitetyypillä.

Lisätietoja pikasovelluksista

Kun klikkaat sovellukseen johtavaa linkkiä hakutuloksissa, sähköpostissa, mainoksessa tai muualla, voit kokeilla joitakin sovelluksia ennen asentamista Google Playn pikasovelluksina. Pikasovelluksessa voit käyttää joitakin sovelluksen ominaisuuksia ilman sen asentamista.