Google Playn pikasovellukset päälle tai pois päältä

Voit valita asetuksista, miten laite avaa linkkejä pikasovelluksiin ja verkkosivustoille. Jos laitat Päivitä verkkolinkit ‑asetuksen päälle ja klikkaat tiettyjä linkkejä, pikasovellus voidaan avata ja joitakin sen ominaisuuksia käyttää ilman sovelluksen täysversion asentamista. Jos asetus ei ole päällä, linkki avataan verkkosivustolla. Lue lisää pikasovelluksista.

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Yleiset ja sitten Google Playn pikasovellukset.
  4. Laita Päivitä verkkolinkit päälle tai pois päältä.

Vinkki: Jos Google Playn pikasovellukset ‑vaihtoehtoa ei löydy asetuksista, ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä laitetyypillä.

Lue lisää pikasovelluksista

Kun klikkaat sovellukseen johtavaa linkkiä hakutuloksissa, sähköpostissa, mainoksessa tai muualla, voit kokeilla joitain sovelluksia ennen asentamista Google Playn pikasovelluksina. Pikasovelluksissa voit käyttää joitain sovelluksen ominaisuuksia ilman sen asentamista.