Sådan slår du Google Play Instant til eller fra

I indstillingerne kan du ændre, hvordan din enhed åbner links til instant-apps eller websites. Hvis du aktiverer "Opgrader weblinks" og klikker på bestemte links, åbnes der muligvis en instant-app, og du kan bruge nogle af appens funktioner uden at installere den fulde app. Hvis indstillingen er deaktiveret, åbnes links som websites. Få flere oplysninger om instant-apps.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk Indstillinger og derefter Generelt og derefter Google Play Instant.
  4. Aktivér eller deaktiver Opgrader weblinks.

Tip! Hvis du ikke kan se Google Play Instant i dine indstillinger, er tjenesten muligvis ikke tilgængelig på din type enhed.

Få flere oplysninger om instant-apps

Når du klikker på et link til en app (i søgeresultater, mails, annoncer eller andet), åbnes nogle apps muligvis med Google Play Instant, så du kan prøve dem, før du installerer. Disse apps kaldes "instant-apps", og de giver dig mulighed for at prøve nogle af appens funktioner, uden at du behøver at installere selve appen.