Hoe om Google Play Kits aan of af te skakel

Jy kan in jou instellings verander hoe jou toestel skakels in kitsprogramme of webwerwe oopmaak. As jy “Gradeer webskakels op” aanskakel en sekere skakels klik, kan die kitsprogram oopmaak en sal jy sommige van die kenmerke daarvan kan gebruik sonder om in werklikheid die volle program te installeer. As die instelling afgeskakel is, sal die skakel op ’n webwerf oopmaak. Kom meer te wete oor kitsprogramme.

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Instellings en dan Algemeen en dan Google Play Kits.
  4. Skakel Gradeer webskakels op aan of af.

Wenk: As Google Play Kits nie in jou instellings is nie, is dit dalk nie vir jou soort toestel beskikbaar nie.

Kom meer te wete oor kitsprogramme

Wanneer jy skakels na 'n program klik (in soektogte, e-posse of advertensies en meer), kan sommige programme met Google Play Kits oopmaak en jou kans gee om hulle te probeer voordat jy hulle installeer. Hierdie programme, wat “kitsprogramme” genoem word, sal jou toelaat om sommige van hul kenmerke te gebruik sonder dat jy die program self hoef te installeer.