Se videoer i HD, 4K UHD og HDR

Du kan vælge videokvalitet ved køb af visse film og tv-serier på Google. Visse film og tv-serier er tilgængelige i HD. En HD-video har en højere opløsning end en SD-video, og derfor fremstår billederne skarpere.

Løs problemer med videokvaliteten

Hvis en film eller tv-serie afspilles i en lavere videokvalitet end forventet:

1. Tjek den videokvalitet, du har købt. Du kan kun se op til den kvalitet, du har købt, og den højeste kvalitet, som din enhed understøtter. Tjek kvitteringen i din mail for at finde ud af, hvilken videokvalitet du har købt.
  2. Tjek din internethastighed. Du skal have en internethastighed på mindst 2 Mbps for at afspille en video i HD eller 4K.
  3. Tjek enhedskompatibiliteten og andre krav. Du skal bruge en kompatibel enhed for at afspille en video i en højere kvalitet. Din enhed skal muligvis opfylde andre krav afhængigt af din videos kvalitet.
Hvis din enhed opfylder alle kravene, og din video stadig ikke afspilles i den rigtige kvalitet, kan du kontakte os for at få hjælp.

Når videoer afspilles i HD

Din mulighed for at afspille videoer i HD afhænger af licensaftaler og kompatibilitet med din enhed. Din video afspilles i SD, hvis:

• Titlen ikke er tilgængelig i HD.
  • Du ikke har nok båndbredde til at streame i HD.
  • Skærmen på din enhed ikke opfylder minimumskravene.

Enhedskompatibilitet og andre krav

Hvis du vil afspille en video i en højere kvalitet, skal du bruge en kompatibel enhed, og du skal muligvis opfylde andre krav afhængigt af videoens kvalitet.
Krav til HD-video

HD-afspilning understøttes på:

• De fleste Android-telefoner og -tablets
  • iOS-enheder, der kører iOS 7 eller nyere
  • Chromecast-enheder, der bruges sammen med et HD-fjernsyn
  • Android TV-enheder
  • Andre smart-tv'er med skærmopløsning på over 720p
  • Safari-webbrowsere, når de afspilles med YouTube
Krav til video i 4K UHD

Hvis du vil se videoer i 4K UHD-kvalitet (Ultra High Definition), skal du have:

• En kompatibel enhed:
    • Et Android TV til 4K-indhold, f.eks. Sony Bravia eller Nvidia Shield
    • En Chromecast Ultra, der er tilsluttet et 4K-fjernsyn
    • Chromecast med Google TV
  • En downloadhastighed på mindst 15 Mbit/sek.
Krav til videoer i HDR

Når du foretager et køb, får du vist et ikon for enten HDR , DV eller HDR10+ .

Det er kun 4K UHD-videoer, som kan afspilles i HDR på kompatible enheder:

• Sony 4K Bravia Android TV lavet i 2016 eller nyere
  • Chromecast Ultra, når enheden er tilsluttet et kompatibelt fjernsyn
  • Chromecast med Google TV

Der afspilles automatisk i HDR, hvis dit fjernsyn understøtter forskellige HDR-formater. Gå til din fjernsynsproducents supportwebsite for at finde en specifik vejledning i HDR-afspilning.