Gjør krav på gavekortsbelønninger

Noen gavekort er tilknyttet kampanjer som gir deg ekstra belønninger når du løser dem inn. Disse belønningene kan være digitalt innhold, for eksempel leiefilmer, leiebøker eller varer i apper. Du får belønningen når du løser inn gavekortet eller kampanjekoden.

Løs inn belønninger

For å gjøre krav på en belønning, løs inn et kvalifisert gavekort i Google Play Butikk-appen:

1. Åpne Google Play-appen Google Play
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementerog så Løs inn gavekode.
  4. Skriv inn koden.
  5. Når du ser en melding som bekrefter at du har løst inn gavekortet og fått en belønning:
    • For å få belønningen nå, trykk på Hent.
    • For å bruke belønningen senere, trykk på Ikke nå.

Merk: Hvis belønningen din er en vare i en app, kan du bare gjøre krav på den når du løser inn gavekortet ditt i Play Butikk-appen. Hvis du løser inn gavekortet ditt på play.google.com, legges belønningen til i kontoen din, men du må gjøre krav på den i appen på enheten din. Se «Se lagrede belønninger» nedenfor for å finne ut hvordan du finner og bruker gaver i Play Butikk-appen.

Se lagrede belønninger

Slik ser og bruker du de lagrede belønningene dine:

1. Åpne Google Play-appen Google Play
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Varsler og tilbud og så Tilbud.
  4. Følg veiledningen for å bruke belønningen.

Problemer når du løser inn belønninger

Varen i appen finnes allerede

Du kan ikke løse inn belønninger for varer i apper hvis du allerede har dem.

Noen eksempler på varer i apper kan være sverd som gjør deg kraftigere i et spill, eller nøkler som låser opp flere funksjoner i en app.

Hvis belønningen er den samme som en vare du allerede har, må du bruke varen du har, før du kan gjøre krav på belønningen:

Trinn 1: Bruk den eksisterende varen i appen

1. Åpne appen eller spillet der du har den aktuelle varen.
  2. Bruk varen.
  3. Fortsett til trinn 2.

Trinn 2: Bruk belønningen din

1. Åpne Google Play-appen Google Play
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Varsler og tilbud og så Tilbud.
  4. Følg veiledningen for å bruke belønningen.
Jeg har løst inn gavekoden på en datamaskin

Hvis belønningen er en vare i en app, kan du bare gjøre krav på den når løser inn gavekortet ditt via Play Butikk-appen.

Hvis du løser inn gavekortet på play.google.com, blir belønningen lagt til i kontoen din, men du må gjøre krav på den i appen på enheten din.

Slik ser og bruker du varen du har fått som belønning, i appen:

1. Åpne Google Play-appen Google Play
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Varsler og tilbud og så Tilbud.
  4. Følg veiledningen for å bruke belønningen.
Jeg har løst inn gavekoden på en enhet som ikke støttes

Du kan ikke gjøre krav på belønninger ved å løse inn gavekoder på enheter som ikke støttes.

Hvis du løser inn en kode på en enhet som ikke støttes, legges bare saldoen på gavekortet – ikke belønningen – til i kontoen din.

Løs inn koden på nytt på en enhet som støttes, for å få belønningen:

1. Åpne Google Play-appen Google Play
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Løs inn gavekode.
  4.  Skriv inn gavekortkoden.
    • Hvis du får meldingen «Gratulerer! Du har fått en belønning. Hent den nå!», er belønningen lagt til kontoen din.
  5. Velg når du vil ha belønningen din.
    • For å få belønningen nå, trykk på Hent.
    • For å bruke belønningen senere, trykk på Ikke nå.
Jeg har løst inn gavekoden på en enhet med en operatør som ikke er kvalifisert

Du kan ikke gjøre krav på belønninger som ikke er tilgjengelige for enheter med enkelte operatører.

Hvis du løser inn en kode på en enhet som bruker en av disse operatørene, legges bare saldoen på gavekortet – ikke belønningen – til i kontoen din.

Løs inn koden på nytt på en enhet med en kvalifisert operatør for å få belønningen:

1. Åpne Google Play-appen Google Play
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Løs inn gavekode.
  4.  Skriv inn gavekortkoden.
    • Hvis du får meldingen «Gratulerer! Du har fått en belønning. Hent den nå!», er belønningen lagt til kontoen din.
  5. Velg når du vil ha belønningen din.
    • For å få belønningen nå, trykk på Hent.
    • For å bruke belønningen senere, trykk på Ikke nå.
Jeg har løst inn gavekoden i et land hvor belønningen ikke var tilgjengelig

Du kan ikke gjøre krav på belønninger i land hvor belønninger ikke er tilgjengelige.

Hvis du løser inn koder i slike land, legges bare saldoen på gavekortet – ikke belønningen – til i kontoen din.

Oppdater hjemlandet ditt i Google Payments, og prøv å løse inn koden på nytt:

1. Åpne Google Play-appen Google Play
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Løs inn gavekode.
  4.  Skriv inn gavekortkoden.
    • Hvis du får meldingen «Gratulerer! Du har fått en belønning. Hent den nå!», er belønningen lagt til kontoen din.
  5. Velg når du vil ha belønningen din.
    • For å få belønningen nå, trykk på Hent.
    • For å bruke belønningen senere, trykk på Ikke nå.