Eis geskenkbewysbelonings op

Sommige geskenkbewyse sluit promosies in wat jou ekstra belonings gee wanneer jy die geskenkbewys gebruik. Hierdie belonings kan stukke digitale inhoud, soos 'n huurfliek of -boek, of 'n inprogramitem insluit. Jy kry die beloning wanneer jy jou geskenkbewys of promosiekode gebruik.

Gebruik belonings

Gebruik 'n kwalifiserende geskenkbewys in die Google Play Winkel-program om 'n beloning op te eis:

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Gebruik geskenkkode.
  4. Voer die kode in.
  5. Maak só wanneer jy 'n bevestigingboodskap kry dat jy die geskenkbewys gebruik het en 'n beloning verdien het:
    • Tik op Kry om jou beloning op te eis.
    • Tik op Nie nou nie om die beloning later te gebruik.

Let wel: As jou beloning 'n inprogramitem is, kan jy dit net opeis wanneer jy jou geskenkbewys met die Play Winkel-program gebruik. As jy jou geskenkbewys by play.google.com gebruik, sal die beloning by jou rekening gevoeg word, maar jy sal dit in die program op jou toestel moet opeis. Sien “Bekyk gestoorde belonings” hieronder om geskenke in die Play Winkel-program te kry en te gebruik.

Bekyk gestoorde belonings

Om jou gestoorde belonings te bekyk en te gebruik:

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Kennisgewings en aanbiedings en dan Aanbiedings.
  4. Volg die instruksies om jou beloning te gebruik.

Kwessies wanneer jy belonings gebruik

Inprogramitem bestaan reeds

Jy kan nie belonings gebruik vir inprogramitems wat jy reeds het nie.

Inprogramitems kan dinge insluit soos 'n swaard wat jou sterker maak in 'n speletjie of 'n sleutel wat meer kenmerke in 'n program ontsluit.

As jy 'n item het wat dieselfde as jou beloning is, gebruik jou bestaande item voordat jy die beloning opeis:

Stap 1: Gebruik jou bestaande inprogram-item

1. Maak die program of speletjie oop waar jy die inprogram-item het.
  2. Gebruik die item.
  3. Gaan na stap 2.

Stap 2: Gebruik jou beloning

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Kennisgewings en aanbiedings en dan Aanbiedings.
  4. Volg die instruksies om jou beloning te gebruik.
Ek het my geskenkbewys op my rekenaar gebruik

As jou beloning 'n inprogram-item is, kan jy dit net opeis as jy jou geskenkbewys met die Play Winkel-program gebruik.

As jy jou geskenkbewys by play.google.com gebruik, sal die beloning by jou rekening gevoeg word, maar jy sal dit in die program op jou toestel moet opeis.

Om jou beloning van 'n inprogram-item in die program te sien en te gebruik:

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Kennisgewings en aanbiedings en dan Aanbiedings.
  4. Volg die instruksies om jou beloning te gebruik.
Ek het my geskenkkode gebruik op 'n toestel wat nie gesteun word nie

Jy kan nie belonings opeis as jy 'n kode op 'n ongesteunde toestel gebruik nie.

As jy 'n kode gebruik op 'n toestel wat nie gesteun word nie, sal jou geskenkbewyssaldo bygevoeg word, maar die beloning sal nie by jou rekening gevoeg word nie.

Gebruik jou kode weer op 'n gesteunde toestel om jou beloning te kry:

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Gebruik geskenkkode.
  4.  Voer die geskenkbewyskode in.
    • As jy 'n boodskap kry wat sê: "Geluk! Jy het 'n beloning verdien. Kry dit nou!" beteken dit dat die beloning by jou rekening gevoeg is.
  5. Kies wanneer om jou beloning op te eis.
    • Tik op Kry om jou beloning nou op te eis.
    • Tik op Nie nou nie om die beloning later te gebruik.
Ek het my geskenkkode gebruik op 'n toestel by 'n diensverskaffer wat nie kwalifiseer nie

Jy kan nie belonings opeis wat nie vir toestelle by sekere diensverskaffers beskikbaar is nie.

As jy 'n kode gebruik op 'n toestel wat een van hierdie diensverskaffers gebruik, sal jou geskenkbewyssaldo bygevoeg word, maar die beloning sal nie by jou rekening gevoeg word nie.

Gebruik jou kode weer op 'n toestel by 'n gesteunde diensverskaffer om jou beloning te kry:

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Gebruik geskenkkode.
  4.  Voer die geskenkbewyskode in.
    • As jy 'n boodskap kry wat sê: "Geluk! Jy het 'n beloning verdien. Kry dit nou!" beteken dit dat die beloning by jou rekening gevoeg is.
  5. Kies wanneer om jou beloning op te eis.
    • Tik op Kry om jou beloning nou op te eis.
    • Tik op Nie nou nie om die beloning later te gebruik.
Ek het my geskenkkode gebruik in 'n land waar die beloning nie beskikbaar is nie

Jy kan nie belonings opeis in 'n land waar belonings nie beskikbaar is nie.

As jy 'n kode in só 'n land gebruik, sal jou geskenkbewyssaldo bygevoeg word, maar die beloning sal nie by jou rekening gevoeg word nie.

Dateer asseblief jou tuisland in Google Payments op en probeer weer om jou kode te gebruik:

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Gebruik geskenkkode.
  4.  Voer die geskenkbewyskode in.
    • As jy 'n boodskap kry wat sê: "Geluk! Jy het 'n beloning verdien. Kry dit nou!" beteken dit dat die beloning by jou rekening gevoeg is.
  5. Kies wanneer om jou beloning op te eis.
    • Tik op Kry om jou beloning nou op te eis.
    • Tik op Nie nou nie om die beloning later te gebruik.