Rapportér upassende spillernavn

For å forhindre nettsøppel og misbruk kan vi fjerne spillernavn og kallenavn som er for lange, inneholder bestemte symboler og tegn, inneholder støtende språk, trakasserer eller mobber andre, fremmer hat eller vold, fremmer salg av ulovlige varer/tjenester eller er upassende på andre måter.

Innstillingene for personvern og deling for upassende spillernavn blir slått av og må slås på igjen manuelt.

For å rapportere spillernavn eller kallenavn du synes er upassende, bruk skjemaet nedenfor. Vi prøver å gå gjennom alle rapporter, men vi kan ikke svare deg direkte.