Een ongepaste gamernaam melden

Ter voorkoming van spam en misbruik kunnen we gamernamen en bijnamen verwijderen die te lang zijn, bepaalde symbolen en tekens bevatten, aanstootgevend taalgebruik bevatten, anderen intimideren of kwetsen, haat of geweld promoten, de verkoop van illegale producten of services promoten of op een andere manier ongepast zijn.

De privacyinstellingen en instellingen voor delen van ongepaste gamernamen worden uitgezet en moeten handmatig opnieuw worden aangezet.

Als je een mogelijk ongepaste gamernaam of bijnaam wilt melden, gebruik je het onderstaande formulier. We proberen elke melding te bekijken, maar kunnen je geen persoonlijke reactie sturen.