Sopimattomasta pelaajanimestä ilmoittaminen

Roskasisällön ja väärinkäytöksien estämiseksi saatamme poistaa pelaajanimiä ja lempinimiä, jotka ovat liian pitkiä, sisältävät tiettyjä merkkejä ja symboleja, käyttävät loukkaavaa kieltä, ahdistelevat tai kiusaavat muita, kannustavat vihaan tai väkivaltaan, mainostavat laittomia tuotteita tai palveluita tai ovat muuten sopimattomia.

Sopimattomien pelaajanimien tietosuoja- ja jakamisasetukset poistetaan käytöstä, ja ne on tarvittaessa otettava uudelleen käyttöön manuaalisesti.

Jos näet mielestäsi sopimattoman pelaajanimen tai lempinimen, ilmoita siitä alla olevalla lomakkeella. Pyrimme tarkistamaan kaikki ilmoitukset, mutta emme voi vastata sinulle henkilökohtaisesti.