Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Rapportér et upassende spillernavn

For at forhindre spam og misbrug kan vi fjerne spillernavne og kaldenavne, som er for lange, indeholder bestemte symboler og tegn, indeholder stødende sprog, chikanerer eller mobber andre, ansporer til had eller vold, promoverer salg af ulovlige varer eller tjenesteydelser, eller som på anden vis er upassende.

Privatlivs- og delingsindstillingerne for upassende spillernavne deaktiveres og skal aktiveres igen manuelt.

Hvis du vil rapportere et spillernavn eller kaldenavn, som du mener er upassende, skal du bruge formularen nedenfor. Vi forsøger at gennemgå alle rapporter, men vi kan ikke svare dig direkte.