Ta opp og del videoer av at du spiller

Bruk Google Play Spill-appen til å ta opp og dele videoer av at du spiller. Du kan også ta opp stemmen din eller reaksjonene dine mens du spiller.

Du kan bare ta opp videoer av at du spiller hvis du har en støttet enhet med Android 5.0 eller nyere. Finn ut hvordan du sjekker og oppdaterer Android-versjonen din.

Ta opp videoer av at du spiller

Du kan ta opptak i 480p SD eller 720p HD. Vi viser deg den maksimale videolengden du kan ta opp, basert på hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig på enheten.

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Velg et spill.
  3. Øverst på detaljsiden for spillet trykker du på Ta opp spillingen Ta opp spillingen.
  4. Velg en innstilling for videokvalitet og så Neste.
  5. Trykk på Start. Det vises en svevende videoboble med opptaksinnstillinger.
  6. Trykk på Start opptak Start opptak.
  7. Opptaket starter etter tre sekunder.
  8. For å stoppe opptaket, dra den svevende videoboblen til midten av skjermen og hold den over Lukk Lukk.

Endre opptaksinnstillinger mens du spiller

Trykk på den svevende videoboblen.

• For å stoppe opptaket, trykk på Stopp opptaket Stopp opptaket.
  • For å slå av enhetens kamera, trykk på Slå av kameraet Slå av kameraet.
  • For å slå av enhetens mikrofon, trykk på Slå av mikrofonen Slå av mikrofonen.

Gjennomgå, endre og del opptakene dine

Når et opptak er ferdig, ser du varselet «Videoen er lagret i galleriet». Trykk på varselet for å se eller redigere videoen og laste den opp på YouTube.

Se videoene dine

Hver gang du tar opp at du spiller, lagres videoen automatisk i bildebiblioteket på telefonen eller nettbrettet du bruker.

1. Åpne Google Foto-appen Foto. Hvis du ikke har den, kan du laste ned Google Foto.
  2. Trykk på menyen Meny og så Mapper på enheten.
  3. Velg Skjermopptak.

Rediger og last opp videoene dine

Før du deler videoer, bør du sjekke at de ikke inneholder privat informasjon. Det kan også være lurt å sikre at du har rettighetene til å dele alt innholdet i dem.

1. Trykk på meldingen «Videoen er lagret i galleriet».
  2. Trykk på Rediger og last opp på YouTube for å åpne videoredigeringen for YouTube.
  3. Endre videoen, og last den opp til YouTube.

Finn ut hvordan du laster opp og redigerer videoer på YouTube.