Pelivideoiden tallentaminen ja jakaminen

Google Play Pelit ‑sovelluksessa voit tallentaa videoita pelaamisestasi ja jakaa niitä muille. Voit tallentaa videoon myös puhettasi ja reaktioitasi.

Voit tallentaa pelaamista, jos sinulla on yhteensopiva laite ja Android 5.0 tai uudempi. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.

Pelivideoiden tallentaminen

Voit tallentaa videoita joko 480p SD- tai 720p HD ‑tarkkuudella. Näytämme sinulle videon mahdollisen enimmäispituuden, joka riippuu laitteesi vapaasta tallennustilasta.

1. Avaa Play Pelit ‑sovellus Play Pelit.
  2. Valitse peli.
  3. Valitse pelin tietosivun yläreunasta Tallenna pelivideo Tallenna pelivideo.
  4. Valitse videon laatu ja sitten Seuraava.
  5. Valitse Käynnistä. Näkyviin tulee kelluva videokupla, joka sisältää tallennusasetukset.
  6. Valitse Aloita tallennusAloita tallennus.
  7. Kolmen sekunnin kuluttua pelaamista aletaan tallentaa.
  8. Jos haluat lopettaa tallennuksen, vedä kelluva videokupla näytön keskiosaan ja pidä sitä Sulje-kohdan päällä Sulje.

Tallennusasetusten muuttaminen pelaamisen aikana

Kosketa kelluvaa videokuplaa.

• Pysäytä tallennus valitsemalla Lopeta tallennus Lopeta tallennus.
  • Laite laitteen kamera pois päältä valitsemalla Poista kamera käytöstä Poista kamera käytöstä.
  • Laite laitteen mikrofoni pois päältä valitsemalla Poista mikrofoni käytöstä Poista mikrofoni käytöstä.

Videoiden katselu, muokkaaminen ja jakaminen

Kun tallentaminen on päättynyt, näet Video tallennettu galleriaan ‑ilmoituksen. Voit katsoa videon, muokata sitä tai ladata sen YouTubeen napauttamalla ilmoitusta.

Videon katsominen

Pelivideosi tallennetaan automaattisesti puhelimesi tai tablettisi valokuvakirjastoon.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat. Lataa Google Kuvat, jos sinulla ei vielä ole sitä.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Laitteen kansiot.
  3. Valitse Näyttölähetykset.

Videon muokkaaminen ja lataaminen

Tarkista ennen videon jakamista, ettei siinä ole yksityisiä tietoja. Varmista myös, että sinulla on oikeus jakaa kaikki videon sisältö.

1. Kosketa Video tallennettu galleriaan ‑viestiä.
  2. Valitse Muokkaa ja lataa YouTubeen avataksesi YouTuben videonmuokkausohjelman.
  3. Muokkaa videotasi ja lataa se YouTubeen.

Lue lisää videon muokkaamisesta ja lataamisesta YouTubeen.