Avgifter, debitering och reserverade belopp

På den här sidan kan du läsa om avgifter, debitering och reserverade belopp som kan tillämpas när du använder Google Payments.

Avgifter

Det tillkommer inga avgifter när du handlar på Googles tjänster som Google Play eller Google Drive. Du betalar bara för dina köp, inklusive eventuella skatter och fraktavgifter.

Debitering

Det är den tjänst från Google som du beställde genom som debiterar ditt konto.

Debiteringar visas som GOOGLE*Säljarens namn på ditt kontoutdrag och dyker vanligtvis upp inom några dagar efter att du har gjort en beställning.

Beroende på var du befinner dig kan det hända att din bank eller ditt kortföretag tar ut avgifter för internationella transaktioner.

Reserverade belopp

Reserverade betalningar kan visas som ”reserverade belopp” på kontoutdraget. Syftet med att reservera belopp är att Google kan säkerställa att kortet är giltigt och kontrollera att det finns tillräckligt med pengar på kontot för att täcka köpet.

Det är reserverade belopp, inte faktiska debiteringar. Du betalar inte för reserveringar.

Reserverade belopp kan finnas kvar på kontot 1–14 dagar beroende på bank. Om ett reserverat belopp finns kvar efter 14 arbetsdagar kan du kontakta banken för att få mer information.