Kosten, afschrijvingen en machtigingen

Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten, afschrijvingen en machtigingen die van toepassing zijn als je gebruikmaakt van Google Payments.

Kosten

Als je iets koopt via services van Google, zoals Google Play of Google Drive, zijn daar geen kosten aan verbonden. Je betaalt alleen voor je aankopen, toepasselijke belastingen en verzendkosten.

Kosten

De Google-service waar je je bestelling hebt geplaatst, schrijft het bedrag af van je rekening.

Je ziet afschrijvingen op je afschrift als GOOGLE*Naam verkoper. Ze zijn normaal gesproken binnen een paar dagen na het plaatsen van je bestelling te zien op je afschrift.

Afhankelijk van je locatie kan je bank of creditcardmaatschappij kosten in rekening brengen voor internationale transacties.

Machtigingen

Machtigingen worden op je bank- of creditcardafschrift meestal weergegeven als 'in behandeling'. Google gebruikt deze machtigingen om te controleren of de pas geldig is en om na te gaan of het saldo van je rekening hoog genoeg is voor de aankoop.

Dit zijn machtigingsverzoeken en geen kosten. Je hoeft niets te betalen voor machtigingen.

Afhankelijk van je bank kunnen machtigingen 1 tot 14 werkdagen op je rekening blijven staan. Als de machtiging na 14 werkdagen nog steeds in behandeling is, neem je contact op met je bank voor meer informatie.