Inzicht in valutaconversies

Afhankelijk van de Google-service die u gebruikt om een aankoop te doen, wordt uw aankoop mogelijk niet in de valuta van uw eigen land gefactureerd.

Hoe valutaconversies werken

Indien mogelijk factureert Google u in de valuta van uw eigen land. Google baseert deze valuta op het privéadres dat u heeft toegevoegd.

Als facturering in de valuta van uw eigen land niet mogelijk is, wordt het bedrag in een andere valuta in rekening gebracht. Voor gebruikers buiten de Verenigde Staten betekent dit meestal dat het bedrag in Amerikaanse dollars in rekening wordt gebracht.

Opmerking: Voordat u de transactie voltooit, ziet u altijd in welke valuta uw aankoop in rekening wordt gebracht.

Uw factureringsland updaten

Als u bent verhuisd naar een ander gebied, kunt u uw privéadres updaten, zodat uw aankopen in de valuta van uw land in rekening worden gebracht.