Tietoja valuuttamuunnoksista

Sinua ei välttämättä laskuteta asuinmaasi valuutassa. Valuutta määräytyy ostoon käyttämäsi Google-palvelun perusteella.

Valuuttamuunnosten toimintaperiaate

Google laskuttaa sinua asuinmaasi valuutassa, jos se on mahdollista. Google saa tämän tiedon antamastasi kotiosoitteesta.

Jos se ei ole mahdollista, sinua laskutetaan jossain toisessa valuutassa. Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvien osalta tämä yleensä tarkoittaa laskuttamista Yhdysvaltain dollareissa.

Huom. Näet laskutusvaluutan aina ennen maksutapahtuman suorittamista.

Laskutusmaan päivittäminen

Jos olet muuttanut toiseen maahan, voit päivittää kotiosoitteesi. Tämän jälkeen sinua veloitetaan uuden asuinmaasi valuutassa.