Forstå valutaomregninger

Afhængigt af hvilken Google-tjeneste du bruger til at foretage et køb, er den valuta, du bliver debiteret i, muligvis ikke dit hjemlands valuta.

Sådan fungerer valutaomregninger

Hvis det er muligt, debiterer Google dig i dit hjemlands valuta. Google får denne oplysning fra den privatadresse, du har oplyst.

Hvis dette ikke er muligt, bliver du debiteret i en anden valuta. For personer uden for USA betyder det normalt, at beløbet bliver opkrævet i amerikanske dollars.

Bemærk! Du kan altid se den valuta, du vil blive debiteret i, inden du fuldfører transaktionen.

Opdater dit faktureringsland

Hvis du er flyttet til et nyt område, kan du opdatere din privatadresse, så du bliver debiteret i dit hjemlands valuta.