Waar kan ik mijn Google Play-video's bekijken?

Selecteer hieronder een optie voor meer informatie over hoe u gekochte films en tv-programma's kunt afspelen op uw telefoon, tablet, computer of tv.

Op mobiele apparaten en tablets

Als u video's wilt bekijken op mobiele Android- en Apple-apparaten, gebruikt u de Google Play Films-app Play Films.

Uw video in HD bekijken: U kunt op de meeste Android-telefoons en -tablets uw video in HD afspelen. U kunt video's ook met HD-kwaliteit streamen op mobiele Apple-apparaten met iOS 7 of hoger.

Bekijken zonder internetverbinding: Download video's naar uw apparaat en bekijk ze offline.

Meer informatie: Ga naar video's bekijken op uw mobiele apparaat.

Op uw computer

Video's bekijken op uw computer of Chromebook

• Als u de Chrome-browser of een Chromebook gebruikt, installeert u de Google Play Films-extensie om meer uit uw kijkbeleving te halen. U kunt informatiekaarten bekijken en als u een Chromecast heeft, kunt u video´s casten naar uw tv.

Op uw Chromebook bekijken zonder internetverbinding:

• U kunt alleen films downloaden voor offline weergave op Chromebooks, niet op andere laptops of computers.
Op uw tv

Er zijn een aantal manieren waarop u video's kunt bekijken op uw tv.

Chromecast:

Roku: Gebruik de Play Films-app om video's te bekijken via uw Roku.

Android TV: Speel uw video af met de Play Films-app op uw Android TV.

Een HDMI-kabel gebruiken: Koppel uw mobiele telefoon of uw computer aan uw tv met een HDMI-kabel.

LG Smart TV: Gebruik de Google Play Films-app om video's te kopen of te huren op uw LG Smart TV.

Samsung Smart TV: Gebruik de Google Play Films-app om video's te kopen of te huren op uw Samsung Smart TV.

Apple TV: Verbind uw Apple TV en mobiele Apple-apparaat met hetzelfde wifi-netwerk en gebruik AirPlay om video naar uw tv te streamen.

Vizio Internet Apps Plus-tv: Gebruik de Google Play Films-app om video's te kopen of te huren op uw Vizio Internet Apps Plus-tv.

Opmerking: Andere Smart TV-apps en gameconsoles worden momenteel niet ondersteund voor Play Films.

Bepaalde Google Play-producten en -functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Bekijken wat beschikbaar is in uw land.