Een volledig seizoen van een tv-programma kopen

Je kunt een heel seizoen kopen van een tv-programma dat momenteel wordt uitgezonden om de afleveringen te krijgen zodra ze beschikbaar komen.

Sommige producten en functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie over wat beschikbaar is in jouw land

Een volledig seizoen van een tv-programma kopen

1. Open Google Play Films Play Films of de Google TV-app  op uw apparaat.
  2. Zoek naar het tv-programma en het seizoen.
  3. Tik op de prijs of op Kopen.
    • Als u al afleveringen van dit seizoen heeft gekocht en het seizoen in aanmerking komt: De aankoopprijs voor het volledige seizoen wordt verlaagd.
  4. Volg de instructies om de aankoop te voltooien.

Belangrijk: Er gelden enkele beperkingen voor de aankoop van een volledig seizoen van een tv-programma:

• Tv-afleveringen zijn alleen beschikbaar in SD en HD.
  • Als u al SD-afleveringen heeft en u de rest van het seizoen in HD koopt, wordt de kwaliteit van de SD-afleveringen geüpgraded naar HD.
  • U kunt deze functie niet combineren met andere promoties. Als een andere promotie een lagere prijs voor het seizoen biedt, ziet u de laagste beschikbare prijs.
  • Bepaalde tv-programma's komen niet in aanmerking voor deze functie, zoals tv-programma's die in uw gezinsbibliotheek staan of die in een filmbundel worden verkocht.
Tip: Als nieuwe afleveringen niet worden weergegeven op de dag na de uitzending, neemt u contact op met Google Play-support.