Fout 214 in de Play Films-app

U heeft deze foutmelding mogelijk gezien op uw Android-apparaat:

'Er is een probleem opgetreden bij het afspelen van de video (214). Probeer de video opnieuw af te spelen of start uw apparaat opnieuw op.'

Dit bericht kan betekenen dat er een probleem is met uw apparaat en niet de video die u probeert te bekijken. Als dit bericht wordt weergegeven, zijn hier enkele mogelijkheden die u kunt proberen:

• Los het probleem op met de onderstaande stappen
  • Probeer de video ergens anders te streamen of te downloaden
  • Vraag een teruggave aan voor uw video

Het probleem op uw apparaat oplossen

Stap 1: Start uw telefoon opnieuw op. U kunt dit probleem vaak oplossen door uw telefoon uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Stap 2: Update de Google Play Films-app.

1. Open de Google Play Store-app Google Play.
  2. Tik op Menu Menu en dan Mijn apps en games.
  3. Als er een update beschikbaar is, tikt u op Google Play Films en dan Updaten.

Stap 3: Update naar de nieuwste versie van Android.

1. Open Instellingen Instellingen-app op uw apparaat.
  2. Tik op Systeem en dan Geavanceerd en dan Systeemupdate.

Proberen de video ergens anders te streamen of downloaden

Als u problemen ondervindt bij het afspelen van een gedownloade video op uw apparaat, kunt u proberen de video te streamen of downloaden op een ander apparaat. U kunt de video ook online bekijken op play.google.com/movies met een Chromecast of op YouTube.

Een teruggave aanvragen

Als uw video niet correct wordt afgespeeld, kunt u een teruggave aanvragen voor uw video.