Feilmelding: Du har ikke brukt Google Play Butikk-appen på enheten din med denne e-postkontoen

Du kan se denne feilmeldingen når du prøver å installere Android-apper på:

• datamaskiner
  • Android-mobilenheter som ikke er tilknyttet Google-kontoen din
  • enheter som ikke er kompatible

Feilsøking

Gi oss beskjed om hva du prøver å gjøre ved å velge ett av alternativene nedenfor.

Jeg prøver å installere en app på Android-telefonen min eller -nettbrettet mitt via en datamaskin

Knytt sammen Google-kontoen din med telefon eller nettbrett

1. Gå til Google Play på en datamaskinen.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Hvis du ikke er logget på riktig konto, klikker du på Logg av, før du logger deg på igjen med den riktige kontoen.
  4. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
    • Ny enhet: Hvis enheten din er ny, logger du på med Google-kontoen din.
    • På en enhet har du lagt til apper før: For å se kontoen du er på, trykk på Meny Meny. Du ser kontoen du er logget på øverst. For å velge en annen konto på telefonen eller nettbrettet, trykk på nedoverpil Nedoverpil. Hvis du ikke ser nedoverpilen, legger du til kontoen du vil knytte til enheten.
  5. Søk etter appen du prøver å installere.
  6. Trykk på Installer.
  7. Etter at du har installert en app, vil telefonen eller nettbrettet være knyttet til Google-kontoen din. Innen få minutter skal du kunne installere apper på enheten via datamaskinen.

Med Kindle

Apper fra Google Play kan ikke installeres på Kindle-enheter. Prøv å gå til den anbefalte appbutikken for enheten din, for eksempel Amazon Appstore for Kindle.

Jeg prøver å installere en app på en datamaskin

På de fleste datamaskiner er det ikke mulig å installere apper fra Google Play. Unntaket er enkelte Chromebook-enheter med Google Play-butikken. Prøv å gå til den anbefalte appbutikken for enheten din i stedet:

Jeg prøver å installere en app på en telefon eller et nettbrett som ikke kjører Android (iPhone, iPad osv.)

Apper fra Google Play kan ikke installeres på enheter som ikke kjører Android. Prøv å gå til den anbefalte appbutikken for enheten din i stedet:

Annen feilsøking

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende:

Bruker du en jobb- eller en skolekonto?

Hvis du bruker en Google-konto for jobb eller skole, kan du kanskje ikke installere Google Play-apper på enheten din via datamaskinen.

Du kan fortsatt bruke Google Play Butikk-appen på enheten din til å laste ned apper.