Fejl: "Du har ikke fået adgang til appen Google Play Butik på din enhed med denne e-mailkonto".

Denne fejl vises, når du forsøger at installere en Android-app på:

• Din computer
  • En Android-mobilenhed, der ikke er knyttet til din Google-konto
  • En ikke-kompatibel enhed

Fejlfinding

Fortæl os, hvad du forsøger at gøre, ved at vælge en af mulighederne nedenfor.

Jeg forsøger at bruge en computer til at installere en app på min Android-telefon eller -tablet

Knyt din Google-konto til din telefon eller tablet

1. Gå til Google Play på din computer.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Hvis du ikke er logget ind på den rigtige konto, kan du klikke på Log ud og derefter logge ind igen med den rigtige konto.
  4. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
    • Ny enhed: Log ind med din Google-konto, hvis din enhed er ny.
    • På en enhed, hvor du tidligere har tilføjet apps: Tryk på menuen Menu for at se den konto, du er på. Øverst kan du se den konto, du er logget ind på. Du kan vælge en anden konto på din telefon eller tablet ved at trykke på pilen Nedadvendt pil. Hvis du ikke kan se den nedadvendte pil, skal du tilføje den konto, du vil knytte til din enhed.
  5. Søg efter den app, du vil installere.
  6. Tryk på Installer.
  7. Når du har installeret en app, knyttes din telefon eller tablet til din Google-konto. Inden for få minutter bør du kunne installere apps på din enhed ved hjælp af din computer.

På en Kindle

Apps fra Google Play kan ikke installeres på Kindle-enheder. Prøv at besøge den anbefalede appbutik for din enhed, f.eks. Amazon Appstore for Kindle.

Jeg forsøger at installere en app på en computer

På de fleste computere, med undtagelse af nogle Chromebooks, der kører Google Play Butik, er det ikke muligt at installere apps fra Google Play. Prøv i stedet at besøge den anbefalede appbutik på din enhed:

Jeg forsøger at installere en app på en telefon eller tablet, der ikke kører Android (iPhone, iPad osv.)

Apps fra Google Play kan kun installeres på Android-enheder. Prøv i stedet at besøge den anbefalede appbutik på din enhed:

Yderligere fejlfinding

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve følgende.

Bruger du en arbejds- eller skolekonto?

Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto fra Google, vil du muligvis ikke kunne installere apps fra Google Play på din enhed ved hjælp af din computer.

Du kan stadig bruge appen Google Play Butik på din enhed til at downloade apps.