Se videoer via Movies Anywhere-appen med Google-kontoen din

Du kan koble Google-kontoen din til Movies Anywhere og se kvalifiserte filmer fra begge kontoene.
For å kjøpe eller laste ned filmer med Movies Anywhere må enheten din kjøre Android versjon 4.1 eller nyere. Finn ut hvordan du oppdaterer Android-versjonen.
Enkelte produkter og funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Finn ut mer om hvilke som er tilgjengelige i landet ditt.

Knytt sammen Google Play- og Movies Anywhere-kontoene dine

For å finne ut hvordan du kobler kontoen din til Movies Anywhere, gå til brukerstøtten for Movies Anywhere.

Løs problemer med Movies Anywhere-appen

Filmene mine fra Movies Anywhere vises ikke i Google Play-appene mine

Trinn 1: Sørg for at du er logget på kontoen du har knyttet til Movies Anywhere-kontoen din:

1. På enheten din åpner du Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Øverst trykker du på menyen Meny eller profilbildet ditt.
  3. Trykk på Innstillinger eller Google TV-innstillingene.
  4. Under «Tilknyttede kontoer» ser du etter «Movies Anywhere». Hvis du ikke ser alternativet der, er ikke kontoene knyttet sammen.

Trinn 2: Sørg for at alternativet «Bare nedlastet» er slått av:

1. På enheten din åpner du Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Øverst trykker du på menyen Meny eller profilbildet ditt.
  3. Trykk på Innstillinger eller Google TV-innstillingene.
  4. Hvis alternativet Bare nedlastet er slått på, slår du det av.
Problemer med avspilling av videoer

Hvis du har problemer når du spiller av filmer i Movies Anywhere-appen:

1. Spill av videoen via Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Hvis videoen fungerer på Google Play Film og TV eller Google TV, kan du gå til brukerstøtten for Movies Anywhere for å få mer feilsøkingsinformasjon.
  3. Hvis videoen ikke fungerer i noen av appene, kan du gå til siden vår om problemer med avspilling av videoer, eller du kan kontakte brukerstøtten for Google Play.
Endre eller koble fra Google-kontoen din

Viktig: Du kan bare koble én Google-konto til Movies Anywhere-kontoen din. Du kan bytte konto én gang hver sjette måned.

1. På enheten din åpner du Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Øverst trykker du på menyen Meny eller profilbildet ditt.
  3. Trykk på Innstillinger eller Google TV-innstillingene.
  4. Under «Tilknyttede kontoer» trykker du på Movies Anywhere og så Koble fra.