Wat je kunt kopen met je Google Play-saldo

Selecteer hieronder je land om te zien wat je kunt kopen met je Google Play-saldo.

Australië
Oostenrijk België
Brazilië
Canada
Chili
Colombia
Tsjechië
Denemarken
Finland
Frankrijk
Duitsland Griekenland

Belangrijk: Als je geen boeken met je Play-saldo kunt kopen vanwege wijzigingen in onze Servicevoorwaarden, neem je contact met ons op voor hulp.

Hongkong Hongarije
India Indonesië
Ierland
Israël
Italië
Japan
Maleisië
Mexico
Nederland
Nieuw-Zeeland
Noorwegen
Peru
Polen
Portugal
Rusland
Saudi-Arabië Singapore Zuid-Afrika Zuid-Korea
Spanje Zweden
Zwitserland Taiwan
Thailand
Turkije Verenigde Arabische Emiraten Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten

Vietnam

Wat je kunt doen met je Google Play-saldo

• Je kunt content en services op Google Play kopen en abonnementen hiervoor afsluiten. Lees meer over hoe je content vindt op Google Play
  • In het Verenigd Koninkrijk en lidstaten van de Europese Economische Ruimte kan het Google Play-tegoed niet worden gebruikt voor Google Play Kiosk-abonnementen.
  • Je kunt je saldo gebruiken om content te kopen die wordt verkocht in dezelfde valuta als je saldo.
    • Als je bijvoorbeeld een Australische cadeaukaart in Australische dollars inwisselt, kun je deze niet gebruiken in Duitsland, omdat de aankoop in Duitsland in euro's is.
  • Je kunt je Google Play-saldo alleen combineren met een andere betaalmethode of promotie als je saldo lager is dan het bedrag van je aankoop.