Mitä Google Play ‑saldolla voi ostaa

Valitse maasi alempaa, niin näet tietoja tuotteista, joita voit ostaa Google Play ‑saldolla.

Australia
Itävalta
Belgia
Brasilia
Kanada
Chile
Kolumbia
Tšekin tasavalta
Tanska
Suomi
Ranska
Saksa
Kreikka

Tärkeää: Jos et voi ostaa kirjoja Play-saldolla käyttöehtojen muutoksista johtuen, ota meihin yhteyttä.

Hongkong
Unkari
Intia Indonesia
Irlanti
Israel
Italia
Japani
Malesia
Meksiko
Alankomaat
Uusi-Seelanti
Norja
Peru
Puola
Portugali
Venäjä
Saudi-Arabia
Singapore
Etelä-Afrikka
Etelä-Korea
Espanja
Ruotsi
Sveitsi Taiwan
Thaimaa
Turkki
Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Yhdistynyt kuningaskunta
Yhdysvallat

Vietnam

Mitä Google Play ‑saldolla voi tehdä

• Voit ostaa ja tilata sisältöä ja palveluja Google Playsta. Lue, kuinka voit löytää sisältöä Google Playsta
  • Google Play ‑saldolla ei voi maksaa Google Play Lehtikioskin tilauksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa.
  • Voit ostaa saldolla sisältöä, jonka myyntivaluutta on sama kuin oma valuuttasi.
    • Jos esimerkiksi lunastat australialaisen lahjakortin Australian dollareissa, et voi käyttää sitä Saksassa, koska Saksassa käytetään euroja.
  • Voit yhdistää Google Play ‑saldon toisen maksutavan tai tarjouksen kanssa vain, jos saldo on vähemmän kuin ostoksen kokonaissumma.