Hvad du kan købe med din Google Play-saldo

Vælg dit land nedenfor for at se, hvad du kan købe med din Google Play-saldo.

Australien
Østrig Belgien
Brasilien
Canada
Chile
Colombia
Tjekkiet
Danmark
Finland
Frankrig
Tyskland Grækenland

Vigtigt! Hvis du ikke kan købe bøger med din Play-saldo på grund af ændringer i vores servicevilkår, kan du kontakte os for at få hjælp.

Hongkong Ungarn
Indien Indonesien
Irland
Israel
Italien
Japan
Malaysia
Mexico
Nederlandene
New Zealand
Norge
Peru
Polen
Portugal
Rusland
Saudi-Arabien
Singapore Sydafrika Sydkorea
Spanien Sverige
Schweiz Taiwan
Thailand
Tyrkiet Forenede Arabiske Emirater
Storbritannien
USA

Vietnam

Hvad du kan gøre med din Google Play-saldo

• Du kan købe og abonnere på indhold og tjenester i Google Play. Se, hvordan du finder indhold i Google Play
  • I Storbritannien og lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde kan Google Play-saldoen ikke bruges til køb af abonnementer i Google Play Bladkiosk.
  • Du kan bruge din saldo til at købe indhold, der sælges i samme valuta som din saldo.
    • Hvis du f.eks. vil indløse et australsk gavekort i AUD, kan du ikke bruge det i Tyskland, da indhold i Tyskland sælges i EUR.
  • Du kan kun kombinere din Google Play-saldo med en anden betalingsform eller kampagne, hvis din saldo er lavere end købesummen.