Wat jy met jou Google Play-saldo kan koop

Kies jou land hieronder om te sien wat jy met jou Google Play-saldo kan koop.

Australië
Oostenryk
België
Brasilië
Kanada
Chili
Colombië
Tsjeggië
Denemarke
Finland
Frankryk
Duitsland
Griekeland

Belangrik: Kontak ons vir hulp as jy weens veranderinge aan ons diensbepalings nie boeke met jou Play-saldo kan koop nie.

Hongkong
Hongarye
Indië Indonesië
Ierland
Israel
Italië
Japan
Maleisië
Meksiko
Nederland
Nieu-Seeland
Noorweë
Peru
Pole
Portugal
Rusland
Saoedi-Arabië
Singapoer Suid-Afrika Suid-Korea
Spanje
Swede
Switserland Taiwan
Thailand
Turkye Verenigde Arabiese Emirate
Verenigde Koninkryk
Verenigde State

Viëtnam

Wat jy met jou Google Play-saldo kan doen

• Jy kan inhoud en dienste op Google Play koop of daarop inteken. Vind uit hoe om inhoud op Google Play te kry
  • Google Play-saldo kan nie in die VK en lidlande van die Europese Ekonomiese Gebied vir Google Play Kiosk-intekeninge gebruik word nie.
  • Jy kan jou saldo gebruik om inhoud te koop wat in dieselfde geldeenheid as jou saldo verkoop word.
    • As jy byvoorbeeld 'n Australiese geskenkbewys in Australiese dollar gebruik, kan jy dit nie in Duitsland gebruik nie aangesien die aankoop in Duitsland in euro sal wees.
  • Jy kan jou Google Play-saldo net met 'n ander betaalmetode of promosie kombineer as jou saldo minder as die aankoopbedrag is.