Förbeställa på Google Play

På Google Play kan du ibland förbeställa filmer, musik, e-böcker och ljudböcker och få dem skickade till appen så snart de blir tillgängliga. Du kan även förhandsregistrera dig för utvalda appar och spel som inte har släppts ännu.

Förbeställa eller förhandsregistrera

Välj den typ av innehåll du söker efter nedan så hittar du anvisningar om hur du förbeställer och förregistrerar produkter.

Filmer, musik, böcker

När en produkt går att förbeställa på Google Play visas knappen Förbeställ på dess informationssida. Du debiteras inte för en förhandsbeställning förrän produkten finns tillgänglig i din app.

1. Öppna Google Play på datorn eller appen Google Play Butik Google Play.
  2. Sök efter produkten som du vill förbeställa.
  3. Välj Förbeställ.
  4. Slutför beställningen.

Du får en bekräftelse via e-post när förhandsbeställningen görs och när produkten blivit tillgänglig i appen. Status för förhandsbeställningen visas på produktens informationssida och på sidan Mitt konto.

Appar och spel

När du förhandsregistrerar dig för appar och spel får du en avisering samma dag som det går att ladda ned produkten. När du laddar betalprodukter debiteras du när du installerar appen eller spelet.

Förhandsregistrera

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play.
  2. Besök informationssidan för produkten.
  3. Tryck på Förhandsregistrera.

Ladda ned appen eller spelet

1. Tryck på aviseringen Installera nu som visas på enheten.
  2. Tryck på Installera (om det är en gratisprodukt) eller på produktens pris på informationssidan för produkten.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Annullera en förbeställning

1. Öppna appen Play TV och film Play Filmer
  2. Tryck på Bibliotek
  3. Tryck på filmen som du vill avbryta förbeställningen för under Förbeställningar.
  4. Tryck på Ta bort förbeställningen.

När du har avbrutit beställningen får du en bekräftelse via e-post.

Varför har min förbeställning annullerats?

Förbeställningen annulleras om betalningen avvisas. Om du betalade för förhandsbeställningen med ditt saldo i Google Play Butik avbryts beställningen om det inte finns täckning på kontot när produkten släpps.