Sovellusten, elokuvien, kirjojen ja äänikirjojen tilaaminen tai rekisteröinti ennakkoon

Voit ennakkotilata tiettyjä elokuvia, e-kirjoja ja äänikirjoja, jolloin ne lisätään kirjastoosi heti, kun ne ovat saatavilla. Voit myös rekisteröidä ennakkoon tiettyjä sovelluksia ja pelejä, joita ei ole vielä julkaistu.

Tärkeää: Säädösten vuoksi Google ei voi tarjota ennakkotilauksia Intiassa. Intiassa sisältö tulee saataville myyntipäivinä.

Kohteen tilaaminen tai rekisteröinti ennakkoon

Sinua ei veloiteta ennakkotilauksesta, ennen kuin kohde on käytettävissä sovelluksessasi.

Tärkeää: Ennakkorekisteröintiä ei voi peruuttaa.

1. Avaa Android-laitteella Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse kohde, jonka haluat ennakkotilata.
  3. Valitse kohteen tietosivulta Ennakkotilaa tai Rekisteröi ennakkoon.

Saat sähköpostin, kun olet tehnyt ennakkorekisteröinnin. Saat ilmoituksen tai sähköpostin myös silloin, kun saat kohteen tai voit ladata sen.

Tärkeää: Ennakkotilaus voidaan peruuttaa, jos maksusi hylätään. Jos valitsit ennakkotilauksesi maksutavaksi Google Play Kaupan saldon, tilauksesi peruutetaan, jos tililläsi ei ole tarpeeksi saldoa elokuvan tai TV-ohjelman julkaisupäivänä.

Tilan tarkistaminen tai ennakkotilauksen peruuttaminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Budjetti ja historia.
  4. Valitse peruttava kohde.
  5. Valitse Peruuta ennakkotilaus.

Kun olet peruuttanut tilauksen, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Ennakkotilattavissa olevien kirjojen etsiminen

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-laitteella.
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Löydät ennakkotilattavissa olevat kirjat tai ennakkotilaamasi kirjat valitsemalla Tulossa.

Vinkki: Jos olet tilannut sarjan, johon on tulossa uusi kirja, sinun ei tarvitse ennakkotilata kirjaa uudelleen. Lue lisää tilausten ylläpidosta.

Android Tietokone