COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Sovellusten, elokuvien, kirjojen ja äänikirjojen tilaaminen tai rekisteröinti ennakkoon

Voit ennakkotilata tiettyjä elokuvia, e-kirjoja ja äänikirjoja, jolloin ne lisätään kirjastoosi heti, kun ne ovat saatavilla. Voit myös rekisteröidä ennakkoon tiettyjä sovelluksia ja pelejä, joita ei ole vielä julkaistu.

Kohteen tilaaminen tai rekisteröinti ennakkoon

Sinua ei veloiteta ennakkotilauksesta, ennen kuin kohde on käytettävissä sovelluksessasi.

Tärkeää: Ennakkorekisteröintiä ei voi peruuttaa.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse kohde, jonka haluat ennakkotilata.
  3. Valitse kohteen tietosivulta Ennakkotilaa tai Rekisteröi ennakkoon.

Saat sähköpostin, kun olet tehnyt ennakkorekisteröinnin. Saat ilmoituksen tai sähköpostin myös silloin, kun saat kohteen tai voit ladata sen.

Tärkeää: Ennakkotilaus voidaan peruuttaa, jos maksusi hylätään. Jos valitsit ennakkotilauksesi maksutavaksi Google Play Kaupan saldon, tilauksesi peruutetaan, jos tililläsi ei ole tarpeeksi saldoa elokuvan tai TV-ohjelman julkaisupäivänä.

Tilan tarkistaminen tai ennakkotilauksen peruuttaminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Budjetti ja historia.
  4. Valitse peruttava kohde.
  5. Valitse Peruuta ennakkotilaus.

Kun olet peruuttanut tilauksen, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Elokuussa Google Playn musiikkikauppa alkaa sulkeutua käyttäjiltä, etkä voi enää ostaa musiikkia. Ennakkotilauksia, joiden toimituspäivä on sulkemisen jälkeen, ei toimiteta, eikä sinua veloiteta. Saat sähköpostiviestin kaikista peruutetuista ennakkotilauksista. Aiemmat musiikkiostoksesi (enintään 100 000 kappaletta) voidaan siirtää YouTube Musiciin. Katso ohjeet Google Play Musiikin siirtämiseen.