Sovellusten, elokuvien, kirjojen ja äänikirjojen tilaaminen tai rekisteröinti ennakkoon

Voit ennakkotilata tiettyjä elokuvia, e-kirjoja ja äänikirjoja, jolloin ne lisätään kirjastoosi heti, kun ne ovat saatavilla. Voit myös rekisteröidä ennakkoon tiettyjä sovelluksia ja pelejä, joita ei ole vielä julkaistu.

1. Avaa Play Elokuvat ja TV ‑sovellus Play Elokuvat
  2. Valitse Kirjasto
  3. Valitse Ennakkotilaukset-kohdasta elokuva, jonka ennakkotilaus perutaan.
  4. Valitse Peruuta ennakkotilaus.

Saat peruutussähköpostin peruutettuasi tilauksen.

Elokuusta alkaen Google Playn musiikkikauppa suljetaan käyttäjiltä vähitellen eivätkä musiikkiostokset ole enää saatavilla. Ennakkotilauksia, joiden toimituspäivä on sulkemisen jälkeen, ei toimiteta. Sinua ei myöskään laskuteta niistä. Saat sähköpostiviestin kaikista peruutetuista ennakkotilauksista. Aiemmat musiikkiostoksesi (enintään 100 000 kappaletta) voidaan siirtää YouTube Musiciin. Katso ohjeet Google Play Musiikin siirtämiseen.