Forudbestil eller forhåndsregistrer dig til apps, film, bøger og lydbøger

Du kan forudbestille udvalgte film, e-bøger og lydbøger, og få vist indholdet i din samling, så snart det er tilgængeligt. Du kan også forhåndsregistrere dig til udvalgte apps og spil, der er ikke udgivet endnu.

Vigtigt! Google kan ikke tilbyde forudbestillinger i Indien på grund af lovgivningsmæssige krav. Indhold i Indien vil være tilgængeligt på salgsdatoerne.

Forudbestil eller forhåndsregistrer dig til en vare

Du bliver ikke debiteret for en forudbestilling, før varen er tilgængelig i din app.

Vigtigt! Du kan ikke annullere en forhåndsregistrering, når først du har forhåndsregistreret dig.

1. Gå til play.google.com på din computer
  2. Vælg den vare, du vil forudbestille.
  3. Gå til varens infoside, og tryk på Forudbestil eller Forhåndsregistrer.

Du får en mail, når din forudbestilling er afgivet. Du modtager også en notifikation eller mail, når du modtager varen, eller når den kan downloades.

Vigtigt! En forudbestilling kan blive annulleret, hvis din betaling afvises. Hvis du har brugt din Google Play Butik-saldo som betalingsform til din forudbestilling, annulleres din ordre, hvis du ikke har nok kredit på din konto, når varen udgives.

Tjek status, eller annuller din forudbestilling

1. Go to play.google.com.
  2. At the top right, choose your profile icon.
  3. Select Payments & subscriptions og derefter Budget & order history.
  4. To cancel your pre-order: Select your pre-order item and click Cancel. Then, follow the prompts.

Du får besked om annulleringen via mail, når du har annulleret din ordre.