Forudbestil eller forhåndsregistrer dig til apps, film, bøger og lydbøger

Du kan forudbestille udvalgte film, e-bøger og lydbøger, og få vist indholdet i din samling, så snart det er tilgængeligt. Du kan også forhåndsregistrere dig til udvalgte apps og spil, der er ikke udgivet endnu.

Vigtigt! Google kan ikke tilbyde forudbestillinger i Indien på grund af lovgivningsmæssige krav. Indhold i Indien vil være tilgængeligt på salgsdatoerne.

Forudbestil eller forhåndsregistrer dig til en vare

Du bliver ikke debiteret for en forudbestilling, før varen er tilgængelig i din app.

Vigtigt! Du kan ikke annullere en forhåndsregistrering, når først du har forhåndsregistreret dig.

1. Åbn appen Google Play Butik på din Android-enhed Google Play.
  2. Tryk på den vare, du vil forudbestille.
  3. Gå til varens infoside, og tryk på Forudbestil eller Forhåndsregistrer.

Du får en mail, når din forudbestilling er afgivet. Du modtager også en notifikation eller mail, når du modtager varen, eller når den kan downloades.

Vigtigt! En forudbestilling kan blive annulleret, hvis din betaling afvises. Hvis du har brugt din Google Play Butik-saldo som betalingsform til din forudbestilling, annulleres din ordre, hvis du ikke har nok kredit på din konto, når varen udgives.

Tjek status, eller annuller din forudbestilling

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Budget og historik.
  4. Vælg den vare, du vil annullere.
  5. Tryk på Annuller forudbestilling.

Du får besked om annulleringen via mail, når du har annulleret din ordre.

Find bøger, der kan forudbestilles

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Samling.
  3. Tryk på Kommende for at se kommende bøger, der kan forudbestilles, eller bøger, du allerede har forudbestilt.

Tip! Hvis du abonnerer på en serie med en kommende bog, behøver du ikke at forudbestille bogen igen. Se, hvordan du administrerer dine abonnementer.