Voorafbestel programme, flieks, boeke en oudioboeke of registreer vooraf daarvoor

Jy kan uitgesoekte flieks, e-boeke en oudioboeke voorafbestel en dit in jou biblioteek laat verskyn sodra dit beskikbaar is. Jy kan ook voorafregistreer vir uitgesoekte programme en speletjies wat nog nie beskikbaar is nie.

Belangrik: Weens regulatiewe vereistes kan Google nie voorafbestellings in Indië aanbied nie. Inhoud in Indië sal op die verkoopdatums beskikbaar wees.

Bestel 'n item vooraf, of registreer vooraf vir dit

Betaling vir voorafbestellings sal nie van jou gehef word voordat die item in jou program beskikbaar is nie.

Belangrik: As jy vooraf vir 'n item registreer, sal jy nie jou voorafregistrasie kan kanselleer nie.

1. Maak die Google Play Winkel-app Google Play op jou Android-toestel oop.
  2. Tik op die item wat jy vooraf wil bestel.
  3. Tik op die item se besonderhedebladsy op Bestel vooraf of Registreer vooraf.

Jy sal 'n e-pos ontvang wanneer jou voorafbestelling geplaas word. Jy sal ook 'n kennisgewing of e-pos ontvang wanneer jy die item kry of wanneer dit beskikbaar word om af te laai.

Belangrik: 'n Voorafbestelling kan gekanselleer word as jou betaling afgekeur word. As jy jou Google Play-winkelsaldo as jou betaalmetode vir jou voorafbestelling gebruik het, sal jou bestelling gekanselleer word as jy nie genoeg krediet in jou rekening het wanneer die item uitgereik word nie.

Gaan status na of kanselleer jou voorafbestelling

1. Maak die Google Play-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Begroting en geskiedenis.
  4. Kies die item wat jy wil kanselleer.
  5. Tik op Kanselleer voorafbestelling.

Jy sal 'n kansellasie-e-pos ontvang nadat jy jou bestelling gekanselleer het.

Vind boeke wat vir voorafbestelling beskikbaar is

1. Maak die Google Play Boeke-app Play Boeke op jou Android-toestel oop.
  2. Tik op Biblioteek.
  3. Om komende boeke wat vir voorafbestelling beskikbaar is of boeke wat jy reeds vooraf bestel het, te vind, tik op Komende.

Wenk: As jy op ’n reeks inteken met ’n komende boek, hoef jy nie die boek weer vooraf te bestel nie. Vind uit hoe om jou intekeninge te bestuur.