Lähistöllä olevien pelaajien käyttöoikeudet

Kun etsit lähellä olevia pelaajia, Google käyttää sijaintiasi, mikrofoniasi, Bluetoothiasi, kaiutintasi ja Wi-Fi-tietojasi. Kaikki samassa pelissä lähialueen pelaajia etsivät käyttäjät voivat nähdä sinut. Lue lisää siitä, miten Nearby käyttää lähellä olevien pelaajien tietoja

Lähistöllä olevat pelaajat voivat ottaa tilapäisesti käyttöön seuraavat teknologiat (vaikka ne olisivat pois käytöstä) läsnäolotietojen lähettämiseen ja hankkimiseen:

• Ääni: Lähistöllä olevat pelaajat voi lähettää laitteellasi äänitunnisteen, joka kertoo sinun olevan paikalla. Myös laitteesi mikrofoni voidaan ottaa käyttöön äänitunnisteiden havaitsemiseksi. Laitteesi voi myös nauhoittaa lyhyen jakson taustaääntä. Ääntä ei lähetetä Googlen palvelimille, vaan tunnisteen käsittely tapahtuu laitteellasi. Älä käytä ominaisuutta tilanteissa, joissa äänen tallentaminen on kielletty.
  • Bluetooth (myös Bluetooth Low Energy): Lähistöllä olevat pelaajat voivat käyttää laitteesi Bluetooth-teknologiaa yksilöivän tunnisteen lähettämiseen ja/tai lähialueen laitteiden etsimiseen tunnisteiden avulla. Ominaisuus voi
    • ottaa Bluetoothin tilapäisesti käyttöön, vaikka se olisi pois käytöstä
    • muuttaa laitteesi Bluetooth-nimeä tilapäisesti
    • etsiä lähialueen tukiasemia ja lähettää tietoja Googlelle.
    Lähistöllä olevat pelaajat voivat hankkia etäisyystietoja jakamalla tai näyttämällä julkisesti Bluetooth-tietoja, kuten laitteesi Bluetooth-MAC-osoitteen.
  • Wi-Fi (myös Wi-Fi Direct): Lähistöllä olevat pelaajat voivat käyttää laitteesi Wi-Fi-teknologiaa yksilöivän tunnisteen lähettämiseen ja/tai lähialueen laitteiden etsimiseen tunnisteiden avulla. Ominaisuus voi
    • ottaa Wi-Fin tilapäisesti käyttöön, vaikka se olisi pois käytöstä
    • muuttaa laitteesi verkkonimen (SSID) (Wi-Fi Direct ja/tai Wi-Fi-yhteyspiste tai mobiilitukiasema)
    • etsiä lähialueen tukiasemia ja lähettää tietoja Googlelle.
    Lähistöllä olevat pelaajat voivat hankkia etäisyystietoja jakamalla tai näyttämällä julkisesti Wi-Fi-tietoja, kuten laitteesi MAC-osoitteen.