Tilladelser for Spillere i nærheden

Google bruger din placering, mikrofon, Bluetooth, højttaler og dine Wi-Fi-oplysninger, når du søger efter spillere i nærheden. Alle andre spillere, der søger efter spillere i nærheden, og som spiller det samme spil, kan finde dig. Se, hvordan Tæt på får adgang til spillere i nærheden

Funktionen Spillere i nærheden kan aktivere følgende teknologier midlertidigt (selvom de er slået fra) for at udsende og registrere oplysninger om tilstedeværelse:

• Lyd: Spillere i nærheden kan få din enhed til at sende et lyd-token for at udsende oplysninger om tilstedeværelse og/eller til at tænde din enheds mikrofon for at registrere dette token. Enheden kan også optage en kort buffer af omgivende lyd. Lyden sendes ikke til Googles servere. Registreringen af et token sker på din enhed. Du bør ikke bruge Spillere i nærheden i situationer, hvor lydoptagelse er forbudt.
  • Bluetooth (bl.a. Bluetooth Low Energy): Spillere i nærheden kan bruge enhedens Bluetooth-oplysninger til at udsende et unikt token og/eller til at søge efter enheder i nærheden for at registrere dette token og/eller andre Bluetooth-enheder. Funktionen kan:
    • midlertidigt tænde for Bluetooth på din enhed, selvom du har slået det fra.
    • midlertidigt ændre enhedens Bluetooth-navn.
    • scanne for adgangspunkter i nærheden og sende scanningsoplysningerne til Google.
    Spillere i nærheden kan dele eller offentligt afsløre visse Bluetooth-oplysninger, som f.eks. din enheds Bluetooth MAC-adresse, for at gøre det nemmere at registrere nærhed.
  • Wi-Fi (inkl. Wi-Fi Direct): Funktionen Spillere i nærheden kan bruge din enheds Wi-Fi-oplysninger til at udsende et unikt token og/eller til at scanne efter enheder i nærheden for at registrere dette token og/eller andre Wi-Fi-enheder. Funktionen kan:
    • aktivere dit Wi-Fi-netværk midlertidigt, selvom det er slået fra.
    • midlertidigt ændre enhedens netværksnavn (SSID) (Wi-Fi Direct og/eller et bærbart Wi-Fi-hotspot/adgangspunkt via netdeling).
    • scanne for adgangspunkter i nærheden og sende scanningsoplysningerne til Google.
    Spillere i nærheden kan dele eller offentligt afsløre visse Wi-Fi-oplysninger, som f.eks. din enheds MAC-adresse, for at gøre det nemmere at registrere nærhed.