Køb, lej og se film og tv-serier

Med Google Play Film og TV Play Film eller Google TV kan du købe eller leje indhold og oprette en liste over film og tv-serier, du vil se.

Nogle produkter og funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Få flere oplysninger om, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Køb eller lej film og tv-serier

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen .
  2. Søg efter den film eller tv-serie, du vil se.
  3. Tryk på elementet.
    • Vælg Lej eller Køb.
    • Du kan gemme videoer, så du kan købe eller se dem senere, ved at trykke på Se senere Føj til Se senere.

Tips!

• Sådan gør du det nemmere at købe film eller tv-serier fremover: Øverst eller nederst på siden skal du trykke på Del Del og derefter Føj til startskærm Add to Homescreen.
  • Sådan gemmer du videoer, så du kan købe eller se dem senere: Tryk på Føj til ønskeliste Ønskeliste.
  • Sådan finder du ud af, hvor længe du kan leje en film eller tv-serie: Rul til "Yderligere oplysninger", og kig under "Lejeperiode".
  • Du kan dele lejede eller købte film og tv-serier med op til 5 familiemedlemmer. Få flere oplysninger om Google Play Familiesamling.

Log ind på en anden konto

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen .
  2. Tryk på menuen Menu eller dit profilbillede øverst på skærmen.
  3. Hvis du vil skifte til en anden konto, skal du trykke på menupilen Nedadvendt pil.
    • Hvis der er angivet en anden konto: Tryk på den for at bruge den pågældende konto.
    • Sådan tilføjer du en anden konto: Tryk på Tilføj en anden konto, og følg vejledningen.

Se dine film og tv-serier

Du kan se de videoer, du har lejet eller købt, på din enhed.

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen .
  2. Tryk på Samling.
  3. Vælg Film eller Tv-serier.
    • Du kan sortere efter titel, tilføjelsesdato eller udgivelsesår.
  4. Vælg den film eller tv-serie, du vil afspille, og tryk på Afspil Play.

Tip! Videokvaliteten justeres automatisk afhængigt af din internetforbindelse.

Se videoer på dit fjernsyn

Du kan se videoer fra Google på din tv-skærm på flere forskellige måder. Se, hvordan du ser videoer på dit fjernsyn.