Google Playn käytön aloittaminen

Voit etsiä ja ladata sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Play Kaupasta Google Play.

Mitä Google Playlla voi tehdä

Pääset alkuun näillä Google-sovelluksilla:

Jos aiot ostaa sovelluksia tai tehdä ostoksia lataamissasi sovelluksissa, määritä maksutapa.

Kaikilla sovelluksilla käytettävän maksutavan määrittäminen

Voit käyttää tätä maksutapaa sovellusten ostamiseen tai ostosten tekemiseen Google Playsta lataamissasi sovelluksissa, mukaan lukien yllä mainitut sovellukset. Kun lisäät maksutavan, saat automaattisesti käyttöösi tuhansia kirjoja, elokuvia, TV-ohjelmia ja pelejä.

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko ja sitten Tili ja sitten Lisää uusi maksutapa.
  3. Seuraa ohjeita näytöllä. Uusi maksutapa lisätään Google-tilillesi.

Google Playn ohjeet ja tuki

Apua tiliin liittyviin ongelmiin

Kysyminen Google Play ‑asiantuntijalta

Foorumin aktiivinen asiantuntijayhteisö voi auttaa Google Play ‑ongelmissa. Selaa aiempia keskusteluita tai lähetä oma kysymyksesi. Siirry Google Playn ohjefoorumiin.