Casta filmer och tv-program till en tv

Med en Chromecast-enhet kan du spela upp filmer, tv-serier och tv-program från en annan enhet på tv:n.

Vissa produkter och funktioner är inte tillgängliga i alla länder. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land.

Casta videor med en telefon eller surfplatta

1. Anslut telefonen eller surfplattan och Chromecast-enheten till samma trådlösa nätverk.
  2. Öppna Google Play Filmer Play Filmer eller Google TV-appen  på telefonen eller surfplattan.
  3. Klicka på Bibliotek längst ned följt av Filmer eller Tv-program.
  4. Välj en film eller ett program.
  5. Tryck på Casta Casta.
  6. Välj din Chromecast i listan.
  7. Tryck på Spela.

Tips! Du kan pausa och spola bakåt eller framåt i videon via appen eller aviseringar på enheten.

Sluta casta till tv:n

1. Tryck på Casta Casta på telefonen eller surfplattan.
  2. Välj din Chromecast i listan.

Uppspelningstips

• Om du har hyrt en HD-film spelas den upp i HD på Chromecast-enheten även om det inte går att spela upp filmer i HD på telefonen.
  • Videon fortsätter att spelas upp via Chromecast-enheten även om batteriet tar slut på telefonen eller surfplattan. Anslut en annan enhet till Chromecast-enheten för att komma åt videokontrollerna igen. Batteriet räcker längre om du stänger av enhetens skärm under uppspelningen.
  • Om du är inloggad på YouTube kontrollerar du att du är inloggad med samma Google-konto.