Cast filmer og TV-serier til TV-er

Med en Chromecast-enhet kan du spille av filmer og TV-serier fra andre enheter på TV-en.

Enkelte produkter og funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Finn ut mer om hvilke som er tilgjengelige i landet ditt.

Cast videoer med telefoner eller nettbrett

1. Koble telefonen eller nettbrettet til det samme trådløse nettverket som Chromecasten.
  2. På enheten din åpner du Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  3. Nederst trykker du på Bibliotek og så Filmer eller TV-serier.
  4. Velg en film eller TV-serie.
  5. Trykk på Cast Cast.
  6. Velg Chromecasten din fra listen.
  7. Trykk på Spill av.

Tips: Du kan sette videoen på pause eller spole frem eller tilbake via appen eller varsler på enheten.

Slutt å caste til TV-en

1. På enheten din trykker du på Cast Cast.
  2. Velg Chromecasten din fra listen.

Avspillingstips

• Utleiefilmer i HD spilles av i HD på Chromecast, selv om telefonen din ikke støtter HD-avspilling.
  • Chromecast fortsetter avspillingen av videoen selv om enheten din går tom for strøm. For å få tilgang til videokontrollene igjen, koble Chromecasten til en annen enhet. For å spare batteri, slå av enhetsskjermen under avspilling.
  • Hvis du er logget på YouTube, må du sørge for at du er logget på med den samme Google-kontoen.