Films en series casten naar een tv

Je kunt films en series op je tv afspelen vanaf een ander apparaat via een Chromecast-apparaat.

Sommige producten en functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie over wat beschikbaar is in jouw land

Video's casten met een telefoon of tablet

1. Verbind uw telefoon of tablet en uw Chromecast met hetzelfde draadloze netwerk.
  2. Open Google Play Films Play Films of de Google TV-app  op uw telefoon of tablet.
  3. Tik onderaan op Bibliotheek en dan Films of Tv-programma's.
  4. Selecteer een film of serie.
  5. Tik op Casten Cast.
  6. Selecteer uw Chromecast in de lijst.
  7. Tik op Afspelen.

Tip: U kunt uw video pauzeren, terugspoelen of vooruitspoelen via de app of via de meldingen op uw apparaat.

Casten naar uw tv stoppen

1. Tik op uw telefoon of tablet op Casten Cast.
  2. Selecteer uw Chromecast in de lijst.

Tips voor afspelen

• Gehuurde HD-films worden op de Chromecast afgespeeld in HD-kwaliteit, ook als je telefoon geen HD kan afspelen.
  • De Chromecast blijft je video afspelen als de batterij van je telefoon of tablet leeg is. Verbind een ander apparaat met de Chromecast om weer toegang te krijgen tot videobedieningselementen. Zet het scherm van je apparaat uit tijdens het afspelen om de batterij te sparen.
  • Als je bent ingelogd bij YouTube, moet je ervoor zorgen dat je bent ingelogd met hetzelfde Google-account.