Cast film og tv-serier til et fjernsyn

Du kan afspille film og serier fra en anden enhed på dit fjernsyn med en Chromecast-enhed.

Nogle produkter og funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Få flere oplysninger om, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Cast videoer fra en telefon eller tablet

1. Opret forbindelse til det samme trådløse netværk på din telefon eller tablet og din Chromecast.
  2. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen på din telefon eller tablet.
  3. Nederst på skærmen skal du trykke på Samling og derefter Film eller Tv-serier.
  4. Vælg en film eller tv-serie.
  5. Tryk på Cast Cast.
  6. Vælg din Chromecast på listen.
  7. Tryk på Spil.

Tip! Du kan sætte din video på pause eller spole frem og tilbage via appen eller enhedens notifikationer.

Stop med at caste til dit fjernsyn

1. Tryk på Cast Cast på din telefon eller tablet.
  2. Vælg din Chromecast på listen.

Tips til afspilning

• HD-lejefilm afspilles i HD på Chromecast – også hvis din telefon ikke kan afspille i HD.
  • Chromecast fortsætter med at afspille din video, når din telefon eller tablet løber tør for batteri. Du kan få adgang til videoknapperne igen ved at slutte en anden enhed til din Chromecast. Du kan spare på batteriet ved at slukke enhedens skærm under afspilningen.
  • Hvis du er logget ind på YouTube, skal du sørge for, at du er logget ind med den samme Google-konto.