Casta filmer och tv-program till en tv

Med en Chromecast-enhet kan du spela upp filmer, tv-serier och tv-program från en annan enhet på tv:n.

Vissa produkter och funktioner är inte tillgängliga i alla länder. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land.

1. Anslut en iPhone eller iPad och en Chromecast till samma trådlösa nätverk.
  2. Öppna appen Google TV på en iPhone eller iPad.
  3. Tryck på Bibliotek följt av Filmer eller Tv-program.
  4. Välj en film eller ett tv-program.
  5. Tryck på Casta Casta.
  6. Välj din Chromecast i listan.
  7. Tryck på Spela upp på telefonen.

Koppla från Chromecast genom att trycka på Casta Casta följt av Sluta casta.

Uppspelningstips

• Om du har hyrt en HD-film spelas den upp i HD på Chromecast-enheten även om det inte går att spela upp filmer i HD på telefonen.
  • Videon fortsätter att spelas upp via Chromecast-enheten även om batteriet tar slut på telefonen eller surfplattan. Anslut en annan enhet till Chromecast-enheten för att komma åt videokontrollerna igen. Batteriet räcker längre om du stänger av enhetens skärm under uppspelningen.
  • Om du är inloggad på YouTube kontrollerar du att du är inloggad med samma Google-konto.