Skriv en anmeldelse på Google Play

Du kan legge ut offentlige anmeldelser for apper, spill og annet innhold på Play-butikken. Når du anmelder noe på Google Play, er anmeldelsen knyttet til Google-kontoen din. Den vises også offentlig. Du kan se og endre Google-kontoen din på aboutme.google.com. Hvis du ikke vil at anmeldelsen skal være offentlig, kan du slette anmeldelsen

Legg ut anmeldelser

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Bla gjennom eller søk etter appen du vil anmelde.
  3. Finn og velg appen for å åpne detaljsiden.
  4. Rull nedover til du kommer til Anmeldelser-delen.
  5. Velg antall stjerner. Du kan også trykke på Skriv en anmeldelse
  6. Følg veiledningen på skjermen for å skrive en anmeldelse og legge til detaljer.
  7. Trykk på Legg ut

Viktig: Du kan bare anmelde apper du har lastet ned og installert. Når du laster ned apper, knyttes de til Google-kontoen din. Hvis du har lastet ned en app, men ikke ser noe alternativ om å skrive en anmeldelse, bør du sjekke at du er logget på riktig konto

Slett eller rediger anmeldelser

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Gå til detaljsiden for en vare du har anmeldt.
  3. Bla til delen med anmeldelser.
  4. Slik endrer du: Trykk på Endre anmeldelsen din. Gjør endringene, og trykk deretter på Legg ut
  5. Slik sletter du: Trykk på Mer Mer og så Slett.

Når kan man skrive en anmeldelse?

• Du kan bare anmelde apper du har lastet ned.
  • Du kan ikke legge inn en anmeldelse fra en bedriftskonto, for eksempel en jobb- eller skolekonto.
  • Hvis en konto på enheten din er med i et betaprogram for en app, kan du ikke legge inn en anmeldelse for den appen.

Tips: Du kan forlate et betaprogram hvis du vil skrive en anmeldelse.

Fra og med september 2020 begynner brukere å miste tilgangen til Google Play Musikk. Det betyr at du ikke kan høre på musikk med Google Play Musikk lenger. Musikkbiblioteket ditt blir imidlertid værende intakt og kan fortsatt overføres til YouTube Music i minst 30 dager etter at du har mistet tilgangen til Google Play Musikk – eller inntil Google Play Musikk stenges i området ditt. Du kan også laste ned Musikk-dataene dine fra Google Takeout.