Skriv en anmeldelse på Google Play

Du kan legge ut offentlige anmeldelser for apper, spill og annet innhold på Play-butikken. Når du anmelder noe på Google Play, er anmeldelsen knyttet til Google-kontoen din. Den vises også offentlig. Du kan se og endre Google-kontoen din på aboutme.google.com. Hvis du har anmeldelser du ikke vil at skal være offentlige, kan du slette dem.

Legg ut anmeldelser

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Bla gjennom eller søk etter appen du vil anmelde.
  3. Finn og velg appen for å åpne detaljsiden.
  4. Rull nedover til du kommer til Anmeldelser-delen.
  5. Velg antall stjerner. Du kan også trykke på Skriv en anmeldelse
  6. Følg veiledningen på skjermen for å skrive en anmeldelse og legge til detaljer.
  7. Trykk på Legg ut

Merk: Du kan bare anmelde apper du har lastet ned og installert. Når du laster ned apper, knyttes de til Google-kontoen din. Hvis du har lastet ned en app, men ikke ser noe alternativ om å skrive en anmeldelse, bør du sjekke at du er logget på riktig konto

Slett eller rediger anmeldelser

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Gå til detaljsiden for en vare du har anmeldt.
  3. Bla til delen med anmeldelser.
    • For å endre: Trykk på Endre anmeldelsen din. Gjør endringene, og trykk deretter på Legg ut
    • For å slette: Trykk på Mer Mer og så Slett.