Skriv en anmeldelse i Google Play

Du kan skrive en offentlig anmeldelse af apps, spil og andet indhold i Play Butik. Når du anmelder indhold i Google Play, knyttes anmeldelsen til din Google-konto og offentliggøres. Du kan se og redigere din Google-konto på aboutme.google.com. Hvis du ikke vil have, at en anmeldelse skal være offentlig, kan du slette anmeldelsen

Skriv en anmeldelse

1. Gå til play.google.com på din computer.
  2. Find den app, du vil anmelde.
  3. Vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul, og klik på Skriv en anmeldelse.
  5. Klik på Fortsæt i pop op-vinduet.
  6. Vælg et antal stjerner, og skriv en anmeldelse.
  7. Klik på Send.

Tip! Du kan kun anmelde apps, som du tidligere har downloadet og installeret. Når du downloader en app, knyttes den til din Google-konto.Hvis du har downloadet appen men ikke kan se muligheden for at skrive en anmeldelse, skal du tjekke, at du er logget ind på den rigtige konto.

Slet eller rediger en anmeldelse

1. Gå til play.google.com på din computer.
  2. Find den app, du har anmeldt.
  3. Vælg appen for at åbne infosiden.
  4. Rul, og klik på Rediger Rediger eller Slet Slet.
  5. Foretag dine ændringer, og klik derefter på Send.

Hvornår kan du skrive en anmeldelse?

• Du kan kun anmelde apps, du har downloadet.
  • Du kan ikke skrive en anmeldelse fra en virksomhedskonto, f.eks. en arbejds- eller skolekonto.
  • Hvis en konto på din enhed er en del af et betaprogram for en app, kan du ikke skrive en anmeldelse af den pågældende app.

Tip! Du kan forlade et betaprogram, hvis du vil skrive en anmeldelse.

Fra og med september 2020 mister brugerne gradvist adgangen til Google Play Musik. Det betyder, at du som bruger ikke længere kan lytte til din musik i Google Play Musik. Din musiksamling forbliver dog intakt og kan stadig overføres til YouTube Music i mindst 30 dage, efter du har mistet adgangen, eller før Google Play Musik lukkes ned i dit område. Du kan også downloade dine Musik-data fra Google Takeout.