Skriva en recension på Google Play

Du kan skriva offentliga recensioner av appar, spel och annat innehåll i Play Butik. När du recenserar något på Google Play länkas recensionen till Google-kontot och visas offentligt. Du kan visa och redigera Google-kontot på aboutme.google.com. Om du inte vill att en recension ska visas offentligt raderar du den.

Skriva en recension

1. Öppna play.google.com på datorn.
  2. Leta reda på appen som du vill recensera.
  3. Öppna informationssidan genom att välja appen.
  4. Skrolla och klicka på Skriv en recension.
  5. Klicka på Fortsätt i popup-fönstret.
  6. Välj betyg och skriv en recension.
  7. Klicka på Skicka.

Obs! Du kan bara recensera appar som du har laddat ned och installerat. När du laddar ned en app kopplas den till ditt Google-konto. Om du har laddat ned en app men inte ser alternativet för att skriva en recension kontrollerar du att du är inloggad i rätt konto

Radera eller redigera en recension

1. Öppna play.google.com på datorn.
  2. Leta reda på appen som du recenserade.
  3. Öppna informationssidan genom att välja appen.
  4. Skrolla och Redigera Redigera eller Radera Radera.
  5. Redigera genom att göra ändringar och sedan klicka på Skicka.