Skriva en recension på Google Play

Du kan skriva offentliga recensioner av appar, spel och annat innehåll i Play Butik. När du recenserar något på Google Play länkas recensionen till Google-kontot och visas offentligt. Du kan visa och redigera ditt Google-konto på aboutme.google.com. Om du inte vill att en recension ska visas offentligt raderar du den

Skriv en recension

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Bläddra eller sök efter appen som du vill recensera.
  3. Leta reda på och välj appen för att öppna informationssidan.
  4. Skrolla tills du kommer till avsnittet med recensioner.
  5. Välj antal stjärnor. Du kan även klicka på Skriv en recension
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att skriva en recension och lägga till information.
  7. Tryck på Lägg upp

Viktigt! Du kan bara recensera appar som du har laddat ned och installerat. När du laddar ned en app kopplas den till ditt Google-konto. Om du har laddat ned en app men inte ser alternativet för att skriva en recension kontrollerar du att du är inloggad i rätt konto

Radera eller redigera en recension

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Besök informationssidan för objektet som recensionen gäller.
  3. Skrolla till avsnittet med recensioner.
    • Redigera: Tryck på Redigera recensionen. Gör dina ändringar och tryck på Lägg upp
    • Radera: Tryck på Mer Mer följt av Radera.

Då kan du skriva en recension

• Du kan bara recensera appar som du har laddat ned.
  • Du kan inte skriva en recension från ett konto som du använder på jobbet eller i skolan.
  • Om ett konto på enheten ingår i ett betaprogram för en app kan du inte skriva en recension om appen.

Tips! Du kan lämna ett betaprogram om du vill skriva en recension.