Skriva en recension på Google Play

Du kan skriva offentliga recensioner av appar, spel och annat innehåll i Play Butik. När du recenserar något på Google Play länkas recensionen till Google-kontot och visas offentligt. Du kan visa och redigera Google-kontot på aboutme.google.com. Om du inte vill att en recension ska visas offentligt raderar du den.

Skriva en recension

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Bläddra eller sök efter appen som du vill recensera.
  3. Leta reda på och välj appen för att öppna informationssidan.
  4. Rulla tills du kommer till avsnittet med recensioner.
  5. Välj antalet stjärnor och tryck på Skicka.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att utvärdera funktioner och skriva en recension.
  7. Tryck på Klar

Obs! Du kan bara recensera appar som du har laddat ned och installerat. När du laddar ned en app kopplas den till ditt Google-konto. Om du har laddat ned en app men inte ser alternativet för att skriva en recension kontrollerar du att du är inloggad i rätt konto

Radera eller redigera en recension

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Besök informationssidan för objektet som recensionen gäller.
  3. Rulla till recensionsavsnittet och tryck sedan på Mer Mer och sedan Redigera.
  4. Om du vill redigera trycker du på ny recension och sedan på Klar.
  5. Om du vill radera trycker du på Mer Mer i recensionsavsnittet och sedan Radera.

Har du inte använt appar och spel från Google Play förut? Lär dig grunderna

Läs om hur du hämtar appar och spel som gör din Android-enhet alldeles unik.