Skriv en anmeldelse på Google Play

Du kan legge ut offentlige anmeldelser for apper, spill og annet innhold på Play-butikken. Når du anmelder noe på Google Play, er anmeldelsen knyttet til Google-kontoen din. Den vises også offentlig. Du kan se og endre Google-kontoen din på aboutme.google.com. Hvis du har anmeldelser du ikke vil at skal være offentlige, kan du slette dem.

Legg ut anmeldelser

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Bla gjennom eller søk etter appen du vil anmelde.
  3. Finn og velg appen for å åpne detaljsiden.
  4. Rull nedover til du kommer til Anmeldelser-delen.
  5. Velg antall stjerner, og trykk deretter på Send inn.
  6. Følg veiledningen på skjermen for å vurdere funksjoner og skrive en anmeldelse.
  7. Trykk på Fullfør

Merk: Du kan bare anmelde apper du har lastet ned og installert. Når du laster ned apper, knyttes de til Google-kontoen din. Hvis du har lastet ned en app, men ikke ser noe alternativ om å skrive en anmeldelse, bør du sjekke at du er logget på riktig konto

Slett eller rediger anmeldelser

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Gå til detaljsiden for en vare du har anmeldt.
  3. Rull ned til Anmeldelser-delen, og trykk deretter på Mer Mer og deretter Rediger.
  4. For å redigere, send inn en ny anmeldelse og trykk på Fullfør.
  5. For å slette, trykk på Mer Mer i Anmeldelser-delen og deretter Slett.